fbpx

Želite objaviti fotografiju ili priču?

Imate Sigmin objektiv ili fotoaparat? Među Vašim fotografijama ili videozapisima ima onih na koje ste posebno ponosni i koje biste željeli objaviti? Volite pisati priče o fotografiranju: o tome kako ste snimili neku nevjerojatnu fotografiju, o svom pristupu i tehnikama ili zgodama sa snimanja? Rado ćemo čitati, gledati i slušati sve što nam pošaljete. Saznajte koje prednosti pruža suradnja sa Sigmom, najcjenjenijim neovisnim proizvođačem objektiva u svijetu!

Budite prepoznati SIGMA korisnik i umjetnik

Ono što spaja SIGMA korisnike u jedinstvenu zajednicu jest želja za umjetničkom slobodom. Ovu slobodu pružaju SIGMA proizvodi, svojom vrhunskom tehnologijom i beskompromisnim pristupom. Objavom svojih fotografija i priča omogućit ćete i drugima da urone u svijet vaše inspiracije te ćete postati prepoznati kao fotograf, umjetnik i tražitelj za lijepim.

SIGMA fotografijeKroz sadržaj koji nam pošaljete, moći ćete pokazati svoje sposobnosti, nadahnuća i ideje širokoj publici koja nas prati preko Sigma Adria Facebook stranice i Instagram profila. Ujedno, najbolje priče objavljujemo preko našeg bloga na hrvatskom, slovenskom i srpskom jeziku. Vaš jedinstveni sadržaj prilika je za osobno i profesionalno profiliranje uz podršku vrhunskog foto brenda kao što je SIGMA.

Izniman doseg za Vaš sadržaj

Solus d.o.o. je ovlašteni zastupnik SIGMA proizvoda za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju i Albaniju. Fotografije i priče naših SIGMA korisnika se, ovisno o vrsti, prikazuju publici u jednoj ili više navedenih zemalja. Prilika je to za dosezanje veoma široke publike na tržištima koja zajedno broje više od 20 milijuna stanovnika.

Najbolji sadržaj dodatno podržavamo, prevodeći ga na druge jezike te šireći njegov doseg putem naših promotivnih aktivnosti. Na taj način, Vaše fotografije i priče možemo prikazati tisućama fotografa koji mogu biti inspirirani upravo Vašim umjetničkim izričajem.

Osnažujemo Vaš portfolio

Suradnjom s našim timom za kreiranje sadržaja možete dodatno ojačati svoj portfolio, stvaranjem atraktivnih fotografskih priča koje pomažu Vašem profesionalnom pozicioniranju. Pritom možete računati da ćemo Vam pomoći u pripremi, razradi i editingu. Podijelit ćemo s Vama našu metodologiju u stvaranju priča koje se lako i rado čitaju!

Suradnja sa Sigmom

Pristup vrhunskim i najnovijim SIGMA proizvodima

Nije li izvrsno imati priliku osobno se uvjeriti u performanse novog fotoaparata ili objektiva u vašem svakodnevnom okruženju prije odluke o kupnji?

Našim vjernim SIGMA korisnicima i profesionalcima, koji kontinuirano isporučuju vrhunski sadržaj, omogućujemo da iskušaju naše najnovije proizvode prilikom njihovog sljedećeg foto zadatka. Pritom gajimo proaktivni pristup i nerijetko ćemo predlagati nova rješenja koja su komplementarna s potrebama i izričajem svakog autora.

Suradnja sa Sigmom

Jačanjem naše suradnje usavršava se i naš personalizirani pristup, koji vodi računa upravo o Vašim željama i prioritetima.

Suradnja sa Sigmom me zanima. Kakve fotografije ili priče se traže?

Fotografije nam možete poslati u standardnim landscape i portretnim orijentacijama, visoke rezolucije i uz kratak komentar (korišteni objektiv, fotoaparat, lokacija i druge informacije po želji). Alternativno, možete nam poslati fotografije i u Instagram dimenzijama (1080×1080, 1080×1350 ili 1920x1080px) s pratećim komentarom (korišteni objektiv, fotoaparat, lokacija i druge informacije po želji). Obavezno navedite i poveznicu na Vaš Facebook ili Instagram profil.

Dobra foto priča je: originalna, lako čitljiva, odvojena podnaslovima i ima najmanje 300 riječi (preporučujemo 500-700 riječi). Uz nju je potrebno priložiti najmanje 5 fotografija visoke rezolucije, od kojih je većina u landscape orijentaciji. Preporučujemo da pošaljete dvadesetak fotografija, između kojih ćemo zajednički odabrati 5 do 7 fotografija koje će najbolje odgovarati članku. Naši će Vam stručnjaci pomoći da priču uredimo kako bi zadržala originalnost, Vaš prepoznatljiv izričaj i postigla što značajniji efekt.

Zvuči dobro! Kako možemo stupiti u kontakt?

Ništa lakše! Kontaktirajte nas emailom na suradnja@sigma-foto.hr. Premda ne možemo obećati da ćemo moći objaviti sav pristigli sadržaj, ono što uvijek pružamo jest pravovremena povratna informacija i osobni pristup. Sretno!

SIGMA inspiracija