fbpx

SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary za Canon RF Mount

Kategorija: Novosti Oznake: , , , ,

SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary za Canon RF Mount

SIGMA Corporation sa zadovoljstvom najavljuje dolazak SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary za Canon RF Mount. Službena prodaja kreće od 26.09.2024. a predbilježiti se možete kod ovlaštenih Sigma partnera.

 

Stvarajte izražajne slike u pokretu uz najmanji i najlakši iznimno širokokutni objektiv za zumiranje na svijetu za APS-C fotoaparate*

* Kao objektiv za zumiranje AF F2,8 za fotoaparate bez zrcala s APS-C senzorom. Od listopada 2023. od strane SIGMA-e.

 

Dugo očekivani dodatak za Canon RF mount

SIGMA-in namjenski objektiv za zumiranje APS-C veličine, SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary, sada će biti dostupan za Canon RF Mount. Ovaj dodatak korisnicima omogućuje još više uživanje u visokokvalitetnim SIGMA objektivima za zumiranje visokih radnih značajki i visokokvalitetnim objektivima za zumiranje u izvornom sustavu za montažu na sustavu RF sustava za montažu tvrtke Canon.

Algoritam upravljanja, uključujući AF pogon i optimizaciju brzine komunikacije, razvijen je posebno za izmjenjive objektive s RF Mount tvrtke Canon. Osim brzog AF-a, objektiv također podržava Servo AF i korekciju aberacije u fotoaparatu*. Nosač je zabrtvljen gumom za upotrebu u različitim okruženjima.

* Dostupno samo na podržanim fotoaparatima.

 

Iznimno širokokutno zumiranje s velikim otvorom blende s izražajnim mogućnostima snimanja

Korištenjem jedinstvene optike koja je dizajnirana za ispravljanje aberacija objektiva, SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporaryi proizvodi slike koje su oštre na cijeloj slici.

 

Izuzetno kompaktan i lagan

SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary je najmanji i najlakši ultraširokokutni objektiv za zumiranje za APS-C fotoaparate na svijetu*1, duljine 62,0 mm, maksimalnog promjera φ72,2 mm i težine 270 g*2. Objektiv se može lako nositi sa sobom ili pričvrstiti na APS-C fotoaparat bez zrcala i gimbal za stvaranje iznimno prijenosne video postavke.

*1 Kao objektiv za zumiranje AF F2,8 za fotoaparate bez zrcala s APS-C senzorom. Od listopada 2023. od strane SIGMA-e.

*2 Vrijednosti se odnose na RF sustav za montažu tvrtke Canon.

 

Idealno za pejzaže, putovanja, video i stvaranje online sadržaja

Uz iznimno široku žarišnu duljinu, prijenosno kućište i oštru optiku, SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary je savršena prijenosna opcija za pejzažnu, putovanja, interijere i uličnu fotografiju. Također se može pohvaliti impresivnim video mogućnostima zahvaljujući svijetlom otvoru blende F2.8, što ga čini prikladnim za snimanje u okruženjima sa slabim osvjetljenjem i stvaranje male dubinske oštrine. Iznimno široki kut gledanja idealan je za snimanje vlogova iz ruke koje zahtijeva snimanje objekta i okoline.

 

SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary informacije o proizvodu: https://www.sigma-global.com/en/lenses/c023_10_18_28/

Posebna stranica – SIGMA Canon RF mount: https://www.sigma-global.com/en/contents/sigma_rfmount_lenses/

Podijelite s drugima: