fbpx

Objavljena preporučena maloprodajna cijena za SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art
Kategorija: Novosti Oznake: , , , , , ,

Objavljena preporučena maloprodajna cijena za SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art

Nakon nedavne objave novog Art objektiva za full-frame mirrorless objektive, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art, otkrivamo više detalja o ovom iznimnom pojačanju u Sigminom lineupu.

Što nam donosi SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art?

Beskompromisna japanska kvaliteta i nevjerojatna oštrina slike je nešto na što ste već navikli kod Sigminih Art objektiva. Ovaj posljednji razvijen je posebno za mirrorless fotoaparate te koristi osam stakala s iznimno niskom disperzijom i tri asferične leće, koje učinkovito ispravljaju aberacije od širokih do tele kuteva, i to od središta do rubova fotografije. Objektiv je kreiran tako da maksimizira performanse tijela fotoaparata. Kompatibilan je sa Sony E-mount te L-mount fotoaparatima te sadrži AFL tipku, koja omogućava da prilagodite objektiv svom stilu fotografiranja.

Idealan za fotografiranje close-upova

Uz to, ovaj je objektiv opremljen brojnim funkcijama koje olakšavaju njegovo korištenje. Primjerice, sadrži zoom lock koji sprječava nepotrebno produljenje objektiva. Korisnici mogu jednostavno onesposobiti ovaj zoom lock rotacijom prstena za zumiranje. Tako ova funkcionalnost ne sprječava nesmetano fotografiranje. Objektiv je, ujedno, otporan na prašinu i zapljuskivanje, tako da je pogodan za fotografiranje u najrazličitijim okolnostima. Njegove kompaktne dimenzije čine ga lako prenosivim i idealnim za situacije kad je repertoar objektiva koje možete ponijeti sa sobom ograničen, kao što su putovanja ili rad na terenu.

Minimalna žarišna duljina je 18 centimetara na širokokutnom području, što je svega nekoliko centimetara ispred prednjeg dijela objektiva. Maksimalno uvećanje iznosi 1:2.9 u širokokutnom području. Ove vrijednosti bit će osobito korisne za one koji će objektiv koristiti za fotografiranje close-upova.

Objavljena preporučena maloprodajna cijena za 24-70mm F2.8 DG DN Art

Utvrđena je preporučena maloprodajna cijena za najnoviju Sigmu, odnosno cijena po kojoj se trgovcima preporučuje prodavati najnoviji objektiv. Ona iznosi 8.977,50 kuna s uključenim PDV-om, odnosno 7.182,00 kune bez poreza. Napominjemo kako cijena može u određenoj mjeri varirati, ovisno o kretanju tečaja te određenim akcijama trgovaca. Pronađite svoju novu Sigmu u našoj mreži ovlaštenih trgovaca i naručite ju već danas!

Podijelite s drugima: