fbpx

Novo: Big 3 F2.8 Zoom objektivi za svaku priliku

Big Three
Kategorija: Novosti Oznake: , , , ,

Novo: Big 3 F2.8 Zoom objektivi za svaku priliku

Tri F2.8 Zoom objektiva sastoje se od širokokutnog, standardnog i telefoto objektiva te su poznati i kao “The Big 3”, ili Velika Trojka. Nude široku pokrivenost fokalnog raspona, F2.8 svjetlinu kroz čitav Zoom raspon, kao i trajnost. Svaki od ova tri objektiva poznat je kao high end model visokih performansi za profesionalno korištenje. To su SIGMA AF 14-24mm F2.8 DG HSM, SIGMA AF 24-70mm F2.8 DG HSM i SIGMA AF 70-200mm F2.8 DG HSM objektivi.

Iskustva trojice različitih fotografa s Big 3 objektivima

U nastavku donosimo osvrt trojice fotografa koji su koristili Sigmina “Big 3″ F2.8 Zoom objektiva. Dave Brosha kaže: “Kao fotograf, zaista imate na stotine izbora koje možete napraviti svaki dan. Odlučujete li čekati na najbolju fotografiju, ili se odlučujete vratiti kući? Isto vrijedi i za vašu opremu. Odlučujete li se samo za onu najnužniju, ili odlučujete nositi dodatnu težinu? Upravo vas ti izbori izdvajaju i pomažu vam u stvaranju jedinstvenog pristupa fotografiji.”

Sam Wong je fotograf vjenčanja koji želi uhvatiti “taj trenutak u životu” koji možda više nikada nećete imati. “Volim snimati trenutke između trenutaka. Ta vremena kad nitko drugi ne gleda što se događa, ali ja sam tamo, i ja to hvatam.”

„Potrebno je puno rada, vremena i energije da se dođe do ovakvih fotografija”, kaže Jussi Grznar. Ima trenutaka kada se pita: “Je li to doista za mene? Koliko sam predan?” Ali ako prođete kroz sve te poteškoće, i uspijete dobiti željenu fotografiju na kraju, “to je… najbolji osjećaj na svijetu.”

Kako bismo omogućili vrhunska ostvarenja profesionalnih fotografa, odlučili smo ponuditi upravo ova tri SIGMA F2,8 Zoom objektiva koja pružaju vrhunske performanse.

U priloženom videu možete provjeriti kako Big 3 izgledaju u akciji, a predlažemo i da provjerite detaljna iskustva korištenja na Sigminoj globalnoj web stranici. Ova tri objektiva, kao i brojne druge, možete iskušati kod naših ovlaštenih trgovaca i u Sigma Pro Centrima.

Podijelite s drugima: