fbpx

Akcija: SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art uz gratis Xtorm 10000mAh powerbank

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art akcija
Kategorija: Novosti Oznake: , , , ,

Akcija: SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art uz gratis Xtorm 10000mAh powerbank

Od svog predstavljanja prošle godine, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art se pokazala kao omiljeni standardni zoom za fotografe koji koriste E-mount i L-mount fotoaparate. S dolaskom ljeta, odlučili smo ponuditi je u paketu s powerbankom kako bismo dodatno povećali vašu kreativnu slobodu. S čak 10 000 mAh dodatne energije, ova SIGMA će vas moći pratiti još dulje na vašim profesionalnim zadacima ili godišnjem odmoru.

Kvaliteta bez kompromisa

Svi SIGMA objektivi s ponosom nose oznaku Made in Aizu, jer su proizvedeni u Japanu, u regiji Aizu. Omiljena 24-70mm F2.8 DG DN Art razvijena je posebno za mirrorless sustave. To se može primijetiti po smanjenoj masi i dimenzijama u odnosu na isti objektiv za DSLR fotoaparate.

Koristi osam stakala s iznimno niskom disperzijom i tri asferične leće, koje učinkovito ispravljaju aberacije kroz čitav zoom raspon, i to od središta do rubova fotografije. Objektiv je dizajniran tako da maksimizira performanse tijela fotoaparata. Dostupan je sa Sony E-mountom te L-mountom.

Prilagodljivost i kompaktnost

Ovaj je objektiv opremljen brojnim funkcijama koje olakšavaju njegovo korištenje. Primjerice, sadrži zoom lock koji sprječava nepotrebno produljenje objektiva. Korisnici mogu jednostavno onesposobiti ovaj zoom lock rotacijom prstena za zumiranje. Tako ova funkcionalnost ne sprječava nesmetano fotografiranje. Sadrži i programabilnu AFL tipku, koja omogućava da prilagodite objektiv svom stilu fotografiranja.

Zahvaljujući svojoj otpornosti na prašinu i zapljuskivanje, pogodan je za fotografiranje u najrazličitijim okolnostima. Njegove kompaktne dimenzije čine ga lako prenosivim i idealnim za situacije kad je repertoar objektiva koje možete ponijeti sa sobom ograničen, kao što su putovanja ili rad na terenu.

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art i Xtorm powerbank: idealni za putovanja

U vrijeme godišnjih odmora, ali i otvaranja gospodarskih aktivnosti, od osobite koristi može biti dodatna energija za vaš fotoaparat. Uz Xtorm Fuel Series 3 Power Bank, na raspolaganju vam je dodatnih 10 000 mAh za fotografiranje! Iskoristite akciju s kojom ovaj powerbank dobivate gratis uz svaku Sigmu 24-70mm F2.8 DG DN Art. Ova akcija traje do 30.09.2020. ili do isteka zaliha, a možete je iskoristiti kod naših ovlaštenih SIGMA trgovaca.

Ne zaboravite! Uz svaku kupljenu Sigmu te registraciju objektiva dobivate pravo na produljeno jamstvo od dodatne 3 godine. Saznajte kako registrirati svoj novi SIGMA objektiv ovdje.

Podijelite s drugima: