fbpx

Proljetna akcija: iskoristite pogodnost i nabavite popularnu cine kameru

Proljetna akcija SIGMA fp

Proljetna akcija: iskoristite pogodnost i nabavite popularnu cine kameru

Najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svijetu, SIGMA fp, nije samo osvojio istraživače, kreativne fotografe, novinare i putnike, već i nezavisne filmaše. Svojim širokim spektrom sposobnosti prilagođava se najrazličitijim potrebama, a osobito se izdvaja moćnim spojem funkcionalnosti za snimanje videa. Osjetite dašak Cannesa, Venecije ili Sundancea u svojim rukama: ostvarite svoju sljedeću ideju uz posebnu proljetnu pogodnost.

Malena i modularna: pretvorite je što god poželite

Zahvaljujući svojim iznimno kompaktnim dimenzijama, SIGMA fp omogućuje vam da pođete u avanture o kojima ranije niste razmišljali, jer stane i u najmanju fotografsku torbu. S druge strane, zahvaljujući svom obliku, brojnim mogućnostima priključivanja dodataka i naprednim načinima snimanja, može postati iznimno moćan alat za profesionalne filmske i studijske snimatelje.

S njom možete koristiti različite SIGMA gripove (čak tri, ovisno o potrebama), dva SIGMA viewfindera (LVF-11 i EVF-11 uz najavljeno ažuriranje firmwarea), gimbale i stative preko bazne ploče BP-11, kabel za udaljeno okidanje (CR-11), hot-shoe za priključivanje eksternog mikrofona, monitora, flasha ili drugog dodatka, priključiti mnoštvo nativnih L-mount i drugih objektiva (uz SIGMA adaptere)… Bez obzira na to volite li minimalizam ili želite iskoristiti fp kao osnovu za filmski rig, ona će se jednostavno pretvoriti u što god poželite.

Omiljen izbor nezavisnih filmaša

Postoji razlog zašto je SIGMA fp omiljena među onima koji žele iskusiti snimateljsku slobodu. Lako se uparuje s eksternim snimačima preko USB-C izlaza, a pruža do 12-bitni DCI 4K RAW ili CinemaDNG video kad se snima eksterno (na vanjski disk). Ujedno, ima i ulaz za vanjski mikrofon te HDMI izlaz. Kreativne mogućnosti još su veće s atraktivnim načinima rada, kao što je popularni Teal and Orange.

Osobito je prikladna za one koji vole iznimnu kontrolu detalja: ručno fokusiranje, pregled valnih oblika (waveforms) ili pregled kadra preko director’s viewfinder funkcije. Ona simulira izgled profesionalnih cinema kamera, kao što su ARRI Alexa, Sony Venice ili RED Monstro. Osim široke lepeze mogućnosti, SIGMA fp je iznimno pouzdana. Možete je puniti na putu preko USB terminala, a neće se pregrijati ni pri intenzivnom korištenju, zahvaljujući pasivnom hladnjaku od magnezijeve legure.

I mnogo više od cine kamere!

SIGMA fp je, naravno, mnogo više od cine kamere. Jednostavnim pritiskom prekidača, možete prijeći iz CINE u STILL način rada. Bez obzira na to trebate li je povremeno i kao behind the scenes fotoaparat ili želite fotografije s posljednje planinarske avanture, SIGMA fp će svoj posao obaviti besprijekorno.

Izuzetno jednostavno se koristi i kao web kamera za profesionalni dojam pri poslovnim sastancima i prezentacijama. Nije joj potreban dodatni softver: samo se povežete, prilagodite postavke i spremni ste! Na koncu, ima i mogućnost kreiranja cinemagraphova unutar tijela kamere. Cinemagraphovi su animirane slike, popularne posljednjih godina, gdje je dio fotografije statičan, a drugi se miče. Možda ste ih primijetili na posljednjem oglasu za omiljeno pivo! Ova nevjerojatna fleksibilnost čini fp sjajnim izborom za digitalne i kreativne agencije.

Proljetna akcija: iskoristite pogodnost!

U sklopu ove akcije, kod naših odabranih SIGMA trgovaca štedite 1.100,00 kuna za SIGMA fp tijelo. No, tu dobre vijesti ne staju! U kombinaciji s moćnim SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art objektivom, SIGMA fp može biti vaša s čak 1.850,00 kn popusta, dok SIGMA fp kit s 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektivom dolazi uz 1.500,00 kn popusta i vrhunski FeiyuTech gimbal gratis. Požurite, jer proljetna akcija traje do isteka zaliha!

Podijelite s drugima: