fbpx

Ljetni SIGMA Cashback: nikad lakše do novog SIGMA objektiva

Ljetni SIGMA Cashback

Ljetni SIGMA Cashback: nikad lakše do novog SIGMA objektiva

Ljeto rijetko obećava toliko mnogo! Najnoviji ljetni SIGMA Cashback nudi vam povrat novca za čak 27 prvoklasnih objektiva. Radi se o najsuvremenijim mirrorless objektivima u popularnim rasponima, od 17mm pa do 90mm. Dostupni su i zoom i prime objektivi. Osim par Art objektiva, većina ponude je iz Contemporary linije, koju odlikuju kompaktnost i visoka optička kvaliteta. To znači da ćete ih lako moći ponijeti na svoje sljedeće putovanje. Provjerite u kojem razdoblju i pod kojim uvjetima možete ostvariti povrat novca te koji su objektivi uključeni u akciju!

Ljetni SIGMA Cashback donosi čak 27 objektiva

Ponudu SIGMA objektiva koji ulaze u ljetni SIGMA Cashback možemo podijeliti u nekoliko skupina. Prvi su F2.8 zoom objektivi. Među njima se nalazi SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art u E-mount i L-mount verziji, baš kao i nešto kompaktnija SIGMA 28-70mm DG DN Contemporary, širokokutna SIGMA 16-28mm F2.8 DG DN Contemporary te popularni crop-sensor standardni zoom, SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN Contemporary za E-mount, L-mount i Fujifilm X Mount fotoaparate.

Drugu skupinu čine širokokutni Contemporary prime objektivi iz I serije, u E-mount i L-mount verzijama. Njih odlikuju kompaktne dimenzije, skromna masa i vrhunska kvaliteta izrade. Među njima su:

U trećoj skupini možete pronaći standardne i kratke telefoto Contemporary prime objektive iz I serije, za E-mount i L-mount fotoaparate. Potpuno metalna konstrukcija, precizno rukovanje i vrhunska optička kvaliteta čine ih sjajnim izborom za sve fotografe koji cijene mogućnosti i slobodu izražavanja koju im pružaju. Sve to uokviruju skromne dimenzije. Na izbor su tako:

Uvjereni smo da će između ovih sjajnih opcija svatko moći pronaći nešto za sebe.

Tko može sudjelovati?

Sudjelovati mogu sve osobe koje kupe objektiv unutar razdoblja od 15. lipnja do 31. srpnja 2023. kod ovlaštenih SIGMA trgovaca na popisu s dna ovog članka. Sve što je potrebno je registrirati se za SIGMA Cashback akciju na ovoj web stranici u predviđenom roku, odnosno najkasnije do 15. rujna 2023.

Koliki su iznosi koje nudi ljetni SIGMA Cashback?

Iznos ovisi o odabranom objektivu. On može varirati od 50,00 do 120,00 eura. Točan iznos povrata po objektivu provjerite ovdje. Dostupan je isključivo na odabrane objektive u navedenom razdoblju te registrirane najkasnije do 15. rujna 2023.

Kako se mogu registrirati?

Nakon kupovine objektiva, odaberite ovu poveznicu na prijavu za ljetni SIGMA Cashback 2023. Za prijavu će vam biti potrebno:

  • kopija (fotografija) jamstvene kartice sa žigom trgovca
  • kopija (fotografija) računa
  • serijski broj objektiva
  • ime trgovca
  • naziv proizvoda
  • datum kupnje
  • e-mail adresa
  • IBAN bankovnog računa na koji želite isplatu povrata novca.

Nakon što unesete sve tražene podatke i ako vaš objektiv zadovoljava uvjete, moći ćete osigurati Cashback u iznosu ovisnom o kupljenom objektivu. O valjanosti zahtjeva za Cashbackom bit ćete obaviješteni e-mailom, u roku od nekoliko radnih dana od popune zahtjeva – čim provjerimo unesene podatke.

Preko iste forme moći ćete automatski uputiti zahtjev i za produljeno jamstvo od dodatne dvije godine. Tako će vaš objektiv biti pokriven jamstvom od ukupno pet godina.

*Ljetni SIGMA Cashback 2023. svaki kupac može koristiti jednom za svaki model, a ukupno za kupnju maksimalno 4 objektiva.

Koji je postupak dobivanja povrata novca i kad ga mogu očekivati?

Kad Vaša sredstva budu odobrena za povrat, dobit ćete obavijest od Solusa, ovlaštenog SIGMA distributera, na e-mail adresu koju ste ostavili tijekom prijave. Nakon toga će odobreni iznos biti uplaćen na vaš bankovni račun. Jednostavno! Ovaj postupak uobičajeno traje od 45 do 60 dana. Zato preporučujemo da svoj objektiv nakon kupnje prijavite što prije.

Popis trgovaca koji sudjeluju u SIGMA Cashback akciji (po abecednom redu):

Hrvatska

Aviteh https://www.aviteh.hr/

Canosa https://www.canosa.com.hr/

Prizma https://prizma-foto.hr/

Slovenija

A.C.S. https://acssony.si/

Beseničar https://trgovina.besenicar.si/

Fotospecialisti https://foto-shop.si/

Srbija

Elfotiks https://fotodiskont.rs/

BM FOCUS https://www.bmfocus.rs/

Josipović https://josipovic.rs/

PCFOTO https://pcfoto.biz/

Podijelite s drugima: