fbpx

Stigao nam je novi nagradni natječaj – SIGMA Spring Spectrum! Pogledajte kako možete sudjelovati.

SIGMA Spring Spectrum
Kategorija: Novosti Oznake: , ,

Stigao nam je novi nagradni natječaj – SIGMA Spring Spectrum! Pogledajte kako možete sudjelovati.

Živahne boje i toplije vrijeme izmamili su nas izvan kuće i potaknuli našu kreativnost. U tom okruženju, teško je odoljeti fotoaparatu! Zato vas pozivamo da nam pokažete čitav spektar proljeća kroz svoje Sigma objektive i sudjelujte u velikom nagradnom natječaju SIGMA Spring Spectrum. Pokažite nam što proljeće znači za vas! Od proljetnih portreta, makro fotografije flore i faune, travel snapshota, božanstvenih pejzaža ili zaraslih seoskih puteva: izbor je vaš! Najbolja fotografija po izboru našeg žirija osvojit će vrijednu nagradu: SIGMA fp full-frame mirrorless fotoaparat.

Kako mogu sudjelovati u “SIGMA Spring Spectrum” natječaju?

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju su prilično jednostavna, a detalje možete pronaći ovdje. Najvažnije jest biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom te objaviti svoje inspirativne uratke na Instagram profilu uz hashtag #sigmaspringspectrum. Tema natječaja je pokazati čari ovog godišnjeg doba. Iznenadite nas svojim odabirom i autentičnim izričajem! No, pazite: u obzir uzimamo isključivo objave objavljene od 15. svibnja do 21. lipnja 2021.

Kako sudjelovati? Slijedite ova tri jednostavna koraka:

  1. Objavite svoju fotografiju s hashtagom #sigmaspringspectrum na svom Instagram profilu. Pravila su kratka – dozvoljena je po jedna objava dnevno, i jedna fotografija po objavi.
  2. Prikupite više od 100 likeova na Instagram objavi do najkasnije 25. lipnja kako biste mogli ući u uži izbor.
  3. Možete se prijaviti i s više fotografija, ako zadovoljavaju uvjete. Time povećavate vjerojatnost da vas odaberemo! Samo ponovite korake 1.-2.

Nakon što prikupimo sve objave, naš će stručni žiri pomno pregledati pristigle uratke i po potrebi zatražiti fotografije od kandidata iz užeg izbora, prije nego odluči o pobjedniku. Objavit ćemo rezultate, kao i imena osvajača vrijednih nagrada, do 10. srpnja 2021.

Revolucionarna i kompaktna SIGMA fp kao atraktivna prva nagrada

Pobjednici ili pobjedniku natječaja pripast će iznimno vrijedna nagrada: nova SIGMA fp i Ugovor o suradnji, čime će postati SIGMA ambasador i ostvariti dodatne povlastice!

Glavna nagrada, SIGMA fp, najlakši je i najmanji full-frame mirrorless fotoaparat na svijetu. Ponajviše ga obožavaju nezavisni filmaši, travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari, ali je podjednako omiljen i među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svjedoči i dodijeljena prestižna Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020. Nedavni firmware update s intrigantnim opcijama poput kreiranja cinemagraphova unutar fotoaparata ili snimanje ProRes Raw i BlackMagic Raw preko HDMI-a samo je povećao njegovu atraktivnost. Više o tome što nudi SIGMA fp pronađite ovdje.

Dodijelit ćemo i drugu i treću nagradu, u obliku vrijedne i korisne dodatne foto opreme. Sve fotografije koje se nađu među najboljih deset ćemo objaviti, uz imena autora, na našim SIGMA portalima i društvenim mrežama.

Natječaj je službeno otvoren. Čekamo vas!

Podijelite s drugima: