fbpx

SIGMA najavljuje: stižu tri APS-C prime objektiva za Nikon Z Mount mirrorless fotoaparate!

SIGMA Z Mount objektivi

SIGMA najavljuje: stižu tri APS-C prime objektiva za Nikon Z Mount mirrorless fotoaparate!

Velike vijesti iz japanske regije Aizu! Naime, SIGMA je objavila kako će njen poznati APS-C prime trio objektiva sa svijetlim F1.4 otvorom blende uskoro biti dostupan i za Nikon Z Mount mirrorless fotoaparate.

Svestrani F1.4 sustav objektiva

Ovaj provjereni APS-C prime trio, uz brz i učinkovit autofokus, podržava i kontinuirani autofokus (AF-C) te korekcije aberacija unutar tijela fotoaparata. Kvaliteta izrade, ergonomija i kompaktnost su na visokoj razini s obzirom na vrhunske optičke performanse.

Sastavljen je od sljedećih objektiva:

Dosad je bio dostupan za 5 različitih sustava:

Njima se sada pridružuje i šesta opcija, Nikon Z Mount, i to za mirrorless fotoaparate s APS-C veličinom senzora. Vrlo veliki F1.4 otvor blende čini ih primjenjivim u najzahtjevnijim uvjetima, kao što su slabije osvijetljene scene, a ujedno omogućuje prekrasan bokeh efekt. Uz to, efektivna žarišna duljina od 24, 45 i 84 mm odgovara najtraženijim širokokutnim, standardnim i kratkim telefoto duljinama. Tako možete imati po jedan prime objektiv u foto torbi za svaku prigodu!

Kad će biti dostupni SIGMA Z mount objektivi?

Ono što trenutačno znamo jest da će ova tri objektiva biti predstavljena uskoro, kao i da će biti pušteni u prodaju istovremeno.

Za njih će, kao i za sve ostale SIGMA objektive, biti dostupna i mogućnost besplatnog produljenog jamstva od dodatne tri godine (ukupno pet), uz registraciju objektiva. Više o produljenom jamstvu pronađite ovdje.

O datumu puštanja u prodaju i drugim detaljima vezanim uz ove SIGMA Z mount objektive izvijestit ćemo vas uskoro!

Podijelite s drugima: