fbpx

Nova SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art za full-frame mirrorless fotoaparate

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art
Kategorija: Novosti Oznake: , ,

Nova SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art za full-frame mirrorless fotoaparate

Slijedeći filozofiju i kvalitete prvog Art zoom objektiva za mirrorless fotoaparate, 14-24mm F2.8 DG DN Art, koji je oduševio fotografsku zajednicu svojim performansama, predstavljen je i drugi flagship objektiv iz Art linije, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art. Odlikuje ga superioran dizajn: njegove su dimenzije i težina značajno smanjeni, uz ujednačene performanse i visoku rezoluciju od središta do rubova kroz čitav zoom raspon. Kompatibilan je s najnovijim tijelima fotoaparata i njihovim funkcionalnostima, tako da je primjenjiv u raznim fotografskim okruženjima. Namijenjen je profesionalcima koji žele objektiv širokog spektra korištenja uz beskompromisnu kvalitetu, kao i naprednim amaterima.

Optičke performanse najbolje u klasi

Čitava F2.8 Art zoom flagship linija razvijena je kako bi ponudila najbolje performanse u klasi. Na tom tragu, 24-70mm F2.8 DG DN Art koristi šest FLD (“F” niskodisperzirajućih) stakala te dva SLD (specijalna niskodisperzirajuća) stakla u optičkom dizajnu namijenjenom mirrorless fotoaparatima. Koristeći tri asferične leće, ovaj zoom objektiv učinkovito obuzdava aberacije poput aksijalne kromatske aberacije ili sagitalne kome, a koje je teško ispraviti u naknadnoj obradi. Ujedno, prilagođava razlučivost te postiže ujednačenost slike i superiorne optičke performanse od središta do periferije u cijelom području zoom raspona.

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DNTehnologije koje se koriste kako bi se postigla beskompromisna kvaliteta su Super Multi-Layer Coating, kao i nano porozni premaz (Nano Porous Coating – NPC), s poroznom silikom koja smanjuje flare i ghosting. Tako dobivamo prepoznatljivu jasnoću slike i visoki kontrast na fotografijama snimljenim ovim objektivom.

Kompatibilan s najnovijim full-frame mirrorless fotoaparatima

SIGMA prepoznaje važnost kompatibilnosti s najnovijim tijelima fotoaparata, tako da je ovaj objektiv dostupan s L-mountom te Sony E-mountom kako bi omogućio korištenje s najmodernijim flagship full-frame mirrorless fotoaparatima različitih proizvođača.

Posjeduje i AFL tipku kojoj se mogu dodijeliti različite funkcije tijela fotoaparata, što omogućava veću slobodu u fotografiranju. Korištenje koračnog motora s najnovijim algoritmom pruža idealnu ravnotežu između brzine i tihog rada autofokusa. Ovaj je objektiv kompatibilan i s Eye-Detection autofokusom, koji omogućava veoma precizno fokusiranje kod fotografiranja portreta.

Gdje mogu koristiti SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art?

Minimalna fokusna udaljenost za ovaj objektiv je samo 18 centimetara, što omogućava da se približite veoma blizu subjektu. Osim toga, uz njegovu otpornost na prašinu i zapljuskivanje te zoom lock mehanizam, možete računati na njega u najrazličitijim okruženjima i uvjetima. Tu je i uvijek koristan AF/MF prekidač na tijelu objektiva.

Uživat ćete u detaljima kojima je na 24-70mm F2.8 DG DN Art posvećena posebna pozornost. Tako su zoom prsten i manualni prsten napravljeni da budu ugodni na dodir, a čitav objektiv je robustan i ručno izrađen u Japanu od najboljih materijala.

Za više informacija o proizvodu i njegovoj narudžbi, obratite se s povjerenjem našim ovlaštenim SIGMA trgovcima.

Podijelite s drugima: