fbpx

Spring Vibes with SIGMA 2020: nagradni natječaj

Spring Vibes with SIGMA
Kategorija: Novosti Oznake: ,

Spring Vibes with SIGMA 2020: nagradni natječaj

Proljeće 2020. je, sasvim smo sigurni, nezaboravno za sve nas, gdje god se nalazili! Ne bi li ga bilo izvrsno zabilježiti? Zato pokrećemo nagradni natječaj “Spring vibes with SIGMA”, u kojem možete izraziti sve ono što vas pokreće ovog proljeća, ali i osvojiti izvrsne nagrade!

Kako mogu sudjelovati u “Spring vibes with SIGMA”?

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju su prilično jednostavna, a detalje možete pronaći ovdje. Najvažnije jest biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom te objaviti svoje inspirativne uratke na Instagramu s hashtagom #sigmaspringvibes. Tema natječaja nije strogo zadana, već je važno da se samo uklapa u dobre proljetne vibracije. Iznenadite nas svojim odabirom i autentičnim izričajem!

U uži izbor za nagradu ulaze one fotografije koje skupe više od 100 srca (likeova) na Instagram objavi. Ako vaša objava skupi više od 100 srca i želite je kandidirati za natječaj, pošaljite originalnu fotografiju i link na Instagram objavu na spring.vibes@sigma-foto.hr. No, pazite! Pratimo samo objave objavljene do kraja kalendarskog proljeća, odnosno do 20. lipnja.

Nakon što prikupimo sve objave, naš će stručni žiri pomno pregledati sve pristigle uratke i odlučiti o pobjedniku. Do 4. srpnja objavit ćemo odluku o pobjednicima, koji mogu osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade.

Vrijedne nagrade za prva tri mjesta

Pobjednici ili pobjedniku natječaja pripast će iznimno vrijedna nagrada: nova SIGMA fp. Ovaj najlakši i najmanji full-frame mirrorless fotoaparat ponajviše obožavaju travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari i nezavisni filmaši, ali je podjednako omiljena među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svjedoči i nedavno dodijeljena Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020. Više o fp-u pronađite ovdje.

Dodijelit ćemo i drugu i treću nagradu, s posebnim priznanjem. Sve fotografije koje se nađu u prvih deset ćemo, naravno, objaviti uz imena autora na našim SIGMA portalima i društvenim mrežama.

Natječaj je već službeno otvoren. Čekamo vas!

Podijelite s drugima: