fbpx

Black Friday & Weekend sa SIGMA objektivima: provjerite što smo pripremili!


Black Friday & Weekend sa SIGMA objektivima: provjerite što smo pripremili!

Ove godine pripremamo posebnu Black Friday & Black Weekend akciju za odabrane SIGMA proizvode kod naših ovlaštenih trgovaca. Moći ćete ostvariti do 20% popusta te, naravno, računati i na posebno, produljeno jamstvo ako u roku od 30 dana od kupnje registrirate svoju Sigmu kod Solusa, ovlaštenog SIGMA distributera. Više informacija o produljenom jamstvu pronađite na ovoj poveznici. A sada, pogledajmo što nas čeka!

SIGMA 70-200MM F/2.8 DG OS HSM (S) F/CANON & F/NIKON

Jedan od Sigmina Big Three objektiva koji pokrivaju širok raspon namjena, ovaj telefoto zoom objektiv bit će dostupan s Canon i Nikon mountom. F2.8 zoom objektivi obavezna su oprema većine profesionalnih fotografa. Bez obzira na to fotografirate li sport, pejzaže, portrete ili se bavite fotonovinarstvom, možete biti sigurni da će 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports biti dorastao svakom zadatku.

SIGMA 70-200mm F2.8 DG SportsNjegova visoka optička kvaliteta, robustan dizajn te izvrsna ergonomija razlog su zašto ga mnogi fotografi rado nose na sve svoje foto zadatke. Iznimno je prilagodljiv, sa svojim utorom za tripod te Sigminim ekskluzivnim softverom, omogućava fotografu da prilagodi postavke svojim preferencijama. Kompatibilan je s Nikonovim mehanizmom elektromagnetske dijafragme te Canonovim Lens Aberration Correction. Nabavite ga na prigodnom Black Friday popustu od čak 20%!

Više informacija

SIGMA 18-35MM F/1.8 DC HSM F/CANON

Ova legendarna SIGMA prvi je širokokutni zoom objektiv za APS-C senzore koji nudi otvor blende od F1.8 kroz čitav zoom raspon. Nudi nevjerojatne mogućnosti izražavanja sa svojim raskošnim bokeh efektom te vrhunske optičke performanse. Pri konstruiranju ovog objektiva, SIGMA je iskoristila svoje veliko iskustvo u kreiranju ultra širokokutnih objektiva te dizajnu naprednih strukturnih elemenata koji minimiziraju aksijalnu kromatsku i sfernu aberaciju.

SIGMA 18-35mm F1.8 DC ArtOvakav dizajn rezultira većim brzinama okidanja nego na tipičnim F2.8 objektivima, manjom dubinom polja snimanja te izraženijim bokehom, ali i visokom fleksibilnošću u odnosu na fiksne objektive. Dolazi s uključenim prednjim i stražnjim poklopcem te sjenilom. Na Black Friday popustu možete ga kupiti s popustom od 10%.

Više informacija

SIGMA 35MM F/1.4 DG HSM (A) F/CANON

Istinski klasik u ponudi SIGMA objektiva, Prime Art 35mm zahvaljujući svojem otvoru blende od F1.4 nudi iznimne optičke karakteristike koje joj omogućuju da istražite nove dimenzije svog umjetničkog izražavanja. Ugrađena vrhunska tehnologija, poput tihog i brzog Hyper Sonic Motor (HSM) autofokusa, plutajućeg unutarnjeg sustava fokusiranja za bolje optičke performanse na manjoj udaljenosti fotografiranja te SLD i FLD staklenih elemenata koji učinkovito reduciraju aksijalnu i kromatsku aberaciju, dovodi vaše fotografije na sasvim novu razinu.

SIGMA 35mm F1.4 DG ArtVeliki 1.4 otvor blende čini ovaj objektiv idealan za uvjete slabog osvjetljenja. S uključenim sjenilom i torbom za objektiv, možete ga pronaći na Black Friday akciji s popustom od 10%.

Više informacija

SIGMA 16MM F/1.4 DC DN (C) F/SE

Ovaj SIGMA širokokutni prime objektiv iz Contemporary serije objedinjuje kompaktni dizajn s izvrsnim optičkim performansama. Uračunavši crop faktor od 1.5 kod APS-C senzora, prvi je na svijetu 24mm objektiv s F1.4 za Sony E-mount. Sadrži 16 leća u 13 grupa, što mogu omogućava iznimnu kvaliteta slike i vrlo visoku rezoluciju. Kako je razvijen specijalno za Sony E-mount fotoaparate, kompatibilan je s tehnologijama sadržanim u tijelu fotoaparata, kao što je korekcija distorzije ili vinjetiranja te Fast Hybrid autofokus.

SIGMA 16mm F1.4 DC DN ContemporaryTu je i Super Multi-Layer Coating, koji reducira flare i ghosting te omogućuje oštre fotografije visokog kontrasta, čak i u najzahtjevnijim okruženjima. Ultra-visoka preciznost dviju asferičnih leća minimiziraju onion ring efekt te pružaju atraktivan bokeh. Otkrijte istinsku Made in Japan kvalitetu te iskoristite prigodni popust od 15% na ovaj širokokutni prime!

Više informacija

SIGMA 30MM F/1.4 DC DN (C) F/SE

Iznimne optičke performanse ovog kompaktnog objektiva s F1.4 otvorom blende su must-have za vaš fotoaparat sa Sony APS-C E-mountom. Uzevši u obzir crop faktor od 1.5 kod APS-C senzora, radi se o ekvivalentu za standardne, 45mm objektive. Prekrasan, izražajni bokeh pruža snažan umjetnički izražaj koji je moguć jedino uz objektive s brzim otvaranjem te visokom oštrinom slike.

SIGMA 30mm f1.4 DC DN Black Friday
Vrlo visoka rezolucija osigurava da ćete ga moći upariti i s najsnažnijim tijelima fotoaparata na tržištu, a vrhunska SIGMA tehnologija minimizira flare, ghosting i pruža visok kontrast čak i u situacijama s jakim pozadinskim osvjetljenjem. Ovaj lagani i kompaktni biser mirrorless ponude možete nabaviti po 15% nižoj, akcijskoj cijeni.

Više informacija

SIGMA 56MM F/1.4 DC DN (C) F/SE

Ovaj mid-telefoto objektiv za Sony APS-C E-mount tijela odlikuje uglađeni autofokus, čime je idealan za snimanje videa. Njegova impresivna kvaliteta slike usporediva je s objektivima iz Sigmine Art linije. Konstrukcija je otporna na prašinu i zapljuskivanje, zbog čega, uz svoj kompaktni dizajn, idealan pratitelj na putovanjima i profesionalnim zadacima. Brzi otvor blende of F1.4 jamči veću svjetlosnu osjetljivost, što objektiv čini pogodnim za noćne snimke, slabije osvijetljene prostorije, ali i portrete i snapshotove.

SIGMA 56mm F1.4 DC DN Contemporary

Budući da je razvijen specijalno za mirrorless fotoaparate sa Sony E-mountom, izvrsno koristi mogućnosti tijela fotoaparata, korigirajući distorzije i perifernu svjetlost te omogućujući korištenje eye-AF funkcije. Dostupan je, kao i prethodna dva E-mount objektiva, na akciji s 15% popusta.

Više informacija

Gdje mogu iskoristiti posebnu Black Friday & Weekend akciju?

SIGMA objektive na Black Friday & Weekend akciji možete kupiti kod ovlaštenih SIGMA trgovaca. U Hrvatskoj su to Prizma Foto i Canosa. Kako biste izravno pristupili njihovoj ponudi, kliknite ovdje kako biste razgledali SIGMA objektive u ponudi Prizma Foto webshopa, a ovdje za ponudu u Canosa webshopu. Ne zaboravite se nakon kupnje registrirati na našoj stranici kako biste na svoje objektive dobili tri godine produljenog jamstva!

Podijelite s drugima: