fbpx

Objavljen je SIGMA Winter Wonderland nagradni natječaj: sudjelujte i osvojite vrijedne nagrade!

SIGMA Winter Wonderland
Kategorija: Novosti Oznake: , ,

Objavljen je SIGMA Winter Wonderland nagradni natječaj: sudjelujte i osvojite vrijedne nagrade!

Snježna bajka nam je sve bliža! Došao je prosinac, a s njim i prve pahulje snijega te onaj poseban zimski ugođaj. Premda nam, zbog različitih uvedenih restrikcija, nedostaju razna događanja i druženja s prijateljima, ovo razdoblje pruža i neke prilike. Imat ćemo više vremena za provesti s obitelji ili za boravak u prirodi, na svježem zraku. Naš nagradni natječaj “SIGMA Winter Wonderland” želi vas potaknuti da prepoznate i zabilježite te divne trenutke. Uz to, pruža i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada!

Kako mogu sudjelovati u “SIGMA Winter Wonderland” natječaju?

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju su prilično jednostavna, a detalje možete pronaći ovdje. Najvažnije jest biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom te objaviti svoje inspirativne uratke na Instagramu ili SIGMA Inspiration Facebook grupi, uz hashtag #sigmawinterwonderland. Tema natječaja je pokazati čari ovog godišnjeg doba. Iznenadite nas svojim odabirom i autentičnim izričajem! No, pazite: u obzir uzimamo isključivo objave objavljene od 1. prosinca do kraja godine, odnosno do 10. siječnja 2021.

Kako sudjelovati? Slijedite ova tri jednostavna koraka:

  1. Objavite svoju fotografiju s hashtagom #sigmawinterwonderland na svom Instagram profilu ili u SIGMA Inspiration Facebook grupi. Pravila su kratka – dozvoljena je po jedna objava dnevno, i jedna fotografija po objavi.
  2. Prikupite više od 100 likeova na Instagram objavi ili 50 likeova u SIGMA Inspiration Facebook grupi kako biste mogli ući u uži izbor (dovoljan je zadovoljiti jedan od dva uvjeta).
  3. Kad prikupite dovoljan broj likeova, dovršite svoju kandidaturu tako što pošaljete originalnu fotografiju i link na Instagram/Facebook objavu koja je skupila dovoljan broj likeova na winter.wonderland@sigma-foto.hr. Fotografija bi trebala u sebi zadržati meta podatke, kako bismo mogli utvrditi da je fotografirana SIGMA objektivom ili fotoaparatom.
  4. Možete se prijaviti i s više fotografija, ako zadovoljavaju uvjete. Time povećavate vjerojatnost da vas odaberemo! Samo ponovite korake 1.-3.

Nakon što prikupimo sve objave, naš će stručni žiri pomno pregledati pristigle uratke i odlučiti o pobjedniku. Objavit ćemo rezultate, kao i imena osvajača vrijednih nagrada, do 20. siječnja 2021.

Vrijedna prva nagrada: revolucionarna SIGMA fp

Pobjednici ili pobjedniku natječaja pripast će iznimno vrijedna nagrada: nova SIGMA fp i Ugovor o suradnji, čime će postati SIGMA ambasador i ostvariti dodatne povlastice!

Glavna nagrada, SIGMA fp, najlakši je i najmanji full-frame mirrorless fotoaparat na svijetu. Ponajviše ga obožavaju travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari i nezavisni filmaši, ali je podjednako omiljen i među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svjedoči i dodijeljena prestižna Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020. Nedavni firmware update s intrigantnim opcijama poput kreiranja cinemagraphova unutar fotoaparata ili snimanje ProRes Raw i BlackMagic Raw preko HDMI-a samo je povećao njegovu atraktivnost. Više o tome što nudi SIGMA fp pronađite ovdje.

Dodijelit ćemo i drugu i treću nagradu, u obliku vrijedne i korisne dodatne foto opreme. Sve fotografije koje se nađu među najboljih deset ćemo objaviti, uz imena autora, na našim SIGMA portalima i društvenim mrežama.

Natječaj je već službeno otvoren. Čekamo vas!

Podijelite s drugima: