fbpx

SIGMA Cashback: velika akcija na objektive

SIGMA Cashback

SIGMA Cashback: velika akcija na objektive

S ljetom stiže i nova, velika SIGMA Cashback akcija! Preko nje, možete dobiti čak do 150 EUR povrata za odabrane objektive, kupljene u razdoblju od 15. srpnja do 30. rujna 2020. Provjerite kako možete ostvariti ovaj povrat te koji su SIGMA objektivi uključeni u akciju.

Koji objektivi ulaze u SIGMA Cashback akciju?

U SIGMA Cashback akciji dostupno je čak šest vrhunskih objektiva. Sva tri prime objektiva u ovom izboru dolaze iz Art linije te imaju F1.4 otvor blende: 24mm, 35mm i 50mm. S razlogom su jedni od najomiljenijih SIGMA objektiva, zahvaljujući svojim beskompromisnim performansama i kvaliteti slike. Njihove klasične žarišne duljine jamstvo su da će svaki fotograf pronaći jedan za sebe, a dostupni su s nizom popularnih mountova.

Ako ste, pak, namjeravali svoj arsenal obogatiti zoom objektivima, sad možete birati između tri zooma iz Art i Sports serije koja obuhvaćaju žarišne duljine od 14mm pa sve do 200mm. Pogađate, radi se o provjerenom Big 3: 14-24mm F2.8 DG HSM Art, 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art te 70-200mm F2.8 DG HSM Sports. Uz tako širok raspon te stalni F2.8 otvor blende, izvrstan su izbor za profesionalce, ali i obične zaljubljenike u fotografiju koji žele više slobode u svom umjetničkom izražaju.

Tko može sudjelovati?

Sudjelovati mogu sve osobe koje kupe objektiv unutar razdoblja od 15. srpnja do 30. rujna 2020. kod ovlaštenih SIGMA trgovaca u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, čiji popis možete pronaći na dnu. Sve što je potrebno je registrirati se za SIGMA Cashback akciju na ovoj web stranici u predviđenom roku.

Koliko iznosi SIGMA Cashback?

Iznos ovisi o odabranom objektivu. On može varirati od 80 do 150 EUR, a točan iznos povrata po objektivu provjerite na fotografiji ispod. Dostupan je isključivo na odabrane objektive u navedenom razdoblju te registrirane unutar maksimalnih 45 dana od datuma kupnje.

SIGMA Cashback
Kako se mogu registrirati za SIGMA Cashback?

Nakon kupovine objektiva, prvo se registrirajte na našoj web stranici. Zatim, nakon što se prijavite, u meniju odaberite Cashback te ispunite prijavnicu. Za nju će biti potrebna kopija (fotografija) jamstvene kartice sa žigom trgovca, kopija (fotografija) računa, serijski broj objektiva, ime trgovca, naziv proizvoda i datum kupnje. Nakon što unesete sve tražene podatke, dobit ćete povratni e-mail s potvrdom da smo zaprimili Vaše podatke. No, kad ste već unijeli podatke za Cashback, predlažemo da odmah popunite i zahtjev za produljenim jamstvom od dodatne 3 godine, čime će ukupno jamstvo na objektiv iznositi 5 godina!

Koji je postupak dobivanja cashbacka i kad ga mogu očekivati?

Kada Vaša sredstva budu odobrena za povrat, dobit ćete obavijest od trgovca na e-mail adresu. Tada ćete moći dobiti svoj SIGMA Cashback ovisno o načinu povrata koji je moguć kod trgovca kod kojeg ste kupili objektiv. Postupak uobičajeno traje od 45 do 60 dana.

Popis trgovaca koji sudjeluju u SIGMA Cashback akciji:

Podijelite s drugima: