fbpx

Stigla nam je SIGMA božićna akcija! Provjerite što smo pripremili pod borom.

SIGMA Božićna akcija

Stigla nam je SIGMA božićna akcija! Provjerite što smo pripremili pod borom.

Stiglo nam je vrijeme darivanja! A ima li boljeg načina da ga učinite posebnim od poklon-paketa s najnovijim objektivima iz SIGMA ponude? Kažu da šećer dolazi na kraju, pa tako, na samom kraju godine, stiže i naša božićna akcija. Njome želimo obradovati najzahtjevnije i najprofinjenije među fotografskim sladokuscima.

Ne zaboravite: novi SIGMA objektivi na božićnoj akciji mogu se registrirati u roku od 30 dana na našoj web stranici. Time možete, uz standardno dvogodišnje jamstvo, ostvariti dodatne tri godine jamstva kod Solusa, ovlaštenog SIGMA distributera za Hrvatsku. Pogledajte koji vas vrhunski objektivi made in Aizu iščekuju!

SIGMA 35mm F1.2 DG DN Art

Prvi širokokutni objektiv s autofokusom te maksimalnim otvorom blende od F1.2 za full-frame fotoaparate za E-mount i L-mount pravi je izbor za najviše umjetničke dosege. Svojom nevjerojatnom rezolucijom i snažnim bokeh efektom pravi je predstavnik Art linije, koja stremi najvišoj kvaliteti slike. Zahvaljujući naprednom optičkom dizajnu, ispravljaju se aberacije koje je teško ispraviti naknadom obradom, poput sagitalne kome. Beskompromisna konstrukcija od sedamnaest elemenata poredanih u dvanaest grupa uključuje tri SLD staklena elementa i tri asferične leće. Time se ostvaruje nevjerojatna rezolucija od preko 50 milijuna piksela.

SIGMA 35mm F1.2 DG DN ArtMožete birati između korištenja preciznog autofokusa ili veće kontrole s ručnim fokusom uz pomicanje fokusnog prstena. Ovaj objektiv ima i programabilni AFL gumb, kojem se mogu pridati različite funkcije i time prilagoditi potrebama fotografa. Tijelo objektiva posjeduje strukturu otpornu na prašinu i zapljuskivanje te premaz na prednjoj strani koji odbija vodu i ulja. To mu omogućuje korištenje u najzahtjevnijim okolnostima. Tijekom ove akcije, SIGMA 35mm F1.2 DG DN Art za E-mount dolazi u paketu s Benro Digital Tripod T880EX stativom, Tenba Messenger DNA 10 Graphite torbom te Hähnel zamjenskom baterijom za Sony fotoaparate (HL-XW50 ili HL-XZ100) uključenima u cijenu*. Uz ovaj paket bit ćete spremni iskusiti najbolju kvalitetu slike i provjerenu SIGMA kvalitetu!

Idi na proizvod

SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary

Početak nove ere. Naime, nova SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary je prvi objektiv za full-frame mirrorless objektive iz linije Contemporary. U skladu s njenom filozofijom, izvrsno utjelovljuje kombinaciju kompaktnosti i performansi u objektivu koji ćete željeti stalno nositi sa sobom. Pri dizajnu ovog objektiva, SIGMA je stavila velik naglasak na praktičnost i upotrebljivost. Zato četrdesetpetica sadrži posebno brtvljenje na mountu objektiva, kao i tijelo s udjelom metala kako bi se postigla iznimna trajnost. Iznutra, Sigmin Super Multi-Layer premaz reducira flare i ghosting kako bi omogućio oštre i visokokontrastne fotografije kad god to poželite. Njegov predivno izraženi bokeh efekt, mekan i niskog kontrasta, prirodan je i oku ugodan.

SIGMA 45mm F2.8 DG DN ContemporaryZa optimalne performanse autofokusa, koristi se koračni motor, a omogućeno je i video autofokusiranje te Face/Eye Detection AF (ovisno o tijelu fotoaparata). Za one koji žele veću kontrolu, tu je i fokusni prsten za ručno fokusiranje, s izvrsnom ergonomijom te odgovarajućim momentom za vrhunsku preciznost. Tijekom trajanja božićne akcije, SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary za E-mount objektive dostupna je u paketu s Benro Digital Tripod T880EX stativom uključenim u cijenu*. Uvjerite se u njene izvrsne performanse i ne propustite je nabaviti kod naših ovlaštenih SIGMA partnera!

Idi na proizvod

SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art

Kreiran specijalno za full frame mirrorless fotoaparate, ovaj ultra široki zoom objektiv sa konstantnim otvorom blende od 2,8 svojom izvanrednom rezolucijom spada u kategoriju koju nazivamo objektivi budućnosti. Jedan FLD te pet SLD staklenih elemenata odgovarajuće su raspoređeni za suzbijanje kromatske aberacije u ruba slike. Tri asferične leće, uključujući i jednu velikog promjera na prednjoj površini, učinkovito minimiziraju bljeskove svjetla i postižu nevjerojatnu rezoluciju. Sadrži i stražnji držač filtera sa zaštitom koja sprječava padove za ugodno snimanje zvjezdanog neba. Sve ovo čini ga idealnim za astrofotografiju.

SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN ArtBaš kao i Sigmini objektivi iz Sports linije, i SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art ima strukturu otpornu na prašinu i zapljuskivanje s posebnim brtvljenjem na spojevima mounta, prstenu za ručno fokusiranje, zoom prstenu i spoju sjenila. Prednji dio objektiva zaštićen je premazom koji odbija vodu i ulja, što olakšava čišćenje. Izuzetne trajnosti i preciznosti izrade, ovaj je objektiv stvoren da traje te stoga idealan poklon najdražima. Zato smo pripremili specijalni paket. U njemu se, osim objektiva, nalazi i Benro Digital Tripod T880EX stativ, Tenba Messenger DNA 10 Graphite torba te Hähnel zamjenska baterija za Sony fotoaparate (HL-XW50 ili HL-XZ100) uključenima u cijenu*.

Idi na proizvod

Gdje se može pronaći ova posebna božićna akcija?

Vrlo je jednostavno! Naša božićna akcija može se pronaći kod svih ovlaštenih SIGMA trgovaca u Hrvatskoj, na njihovim prodajnim mjestima ili web trgovinama (ovisno o trgovcu). Više informacija možete saznati klikom na ime trgovca:

  1. Canosa inženjering – Zagreb
  2. Comel – Karlovac
  3. Kodak Centar – Zagreb
  4. Lumis – Split
  5. Prizma – Zagreb

Ne zaboravite nakon kupnje svoju novu Sigmu registrirati na našoj web stranici te tako ostvariti pravo na dodatne tri godine jamstva. Iskoristite našu posebnu ponudu te ovog Božića obradujte svog najdražeg fotografa ili fotografkinju!

*Napomena: distributer zadržava pravo izmjene paketa usporedivim proizvodima iz iste kategorije, u slučaju isteka zaliha.

Podijelite s drugima: