fbpx

Otvorenje Sigma Pro Centra u Zagrebu i Beogradu

Kategorija: Događaji Oznake: , , ,

Otvorenje Sigma Pro Centra u Zagrebu i Beogradu

U mjesecu svibnju održalo se otvorenje Sigma Pro Centra (SPC) u Zagrebu i Beogradu. Sigma Pro Centri su centri izvrsnosti koji pružaju posebno iskustvo korisnika fotografske opreme te iznimne standarde usluge.

Otvorenje Sigma Pro Centra u Zagrebu

Upravo zato nam je zadovoljstvo što je Prizma Foto postao prvi Sigma Pro Centar u Hrvatskoj. Prizma Foto je trgovina profesionalne foto, video i audio opreme s višedesetljetnom tradicijom. Njihovo profesionalno i educirano osoblje svakodnevno pomaže fotografima i snimateljima, kao i onima koji to žele postati, u odabiru one foto i video opreme koja najbolje odgovara njihovu iskustvu i potrebama.

Kako Prizma Foto u svom asortimanu već dugi niz godina nude Sigma objektive te posjeduju tradiciju i znanje o Sigma kvaliteti, bili su logičan izbor za Sigma Pro Centar. To znači da će svi zainteresirani fotografi i snimatelji u njihovom prostoru moći vidjeti i iskušati najnovije Sigma proizvode.

Na svečanom otvorenju okupili su se profesionalci i zaljubljenici u fotografiju. Imali su priliku isprobati svu raskoš Sigmine optike umotanu u neke od najboljih objektiva današnjice. Zahvaljujući angažmanu Prizma Foto ekipe, fotografi su objektive mogli isprobavati u profesionalnim studijskim uvjetima. Tako su se i osobno mogli uvjeriti u beskompromisnu kvalitetu Sigma proizvoda.

Svima onima koji nisu uspjeli doći na prvi SPC događaj, preporučujemo da Sigmine proizvode uzmu u ruke i isprobaju (Touch&Try) uživo. To mogu učiniti bilo kojeg radnog dan u prostorima Prizma Foto trgovine na zagrebačkom Španskom.

I Beograd je dobio Sigma Pro Centar

Sve najpopularnije Sigma objektive možete pronaći u BM Fokus foto trgovini u Beogradu, koja je ekskluzivni Sigma Pro Centar (SPC) u Srbiji.

Njihov lijepo i moderno uređenom prostor možete pronaći na adresi Pavla Vuisića 80, na samom ulazu u Beograd. Tamo će vas profesionalno osoblje rado savjetovati i otkriti vam što čini Sigma objektive jednima od najboljih na svijetu.

Na otvorenju Sigma Pro Centra u Beogradu pristigli su mnogobrojni zainteresirani fotografi i snimatelji, kao i foto entuzijasti. Ni jedni ni drugi nisu krili oduševljenje fotografijama snimljenim Sigma objektivima na samom događanju. Iskusno osoblje BM Fokus trgovine sa zadovoljstvom je pružalo odgovore na sva pitanja.

Za sve one koji nisu prisustvovali otvorenju SPC-a, BM Fokus će i dalje omogućavati zainteresiranim fotografima da uzmu u ruke i isprobaju (Touch&Try) široku paletu Sigminih objektiva. Tako će unutar Sigmine ponude moći odabrati ono najbolje za sebe i svoje potrebe.

Podijelite s drugima: