fbpx

Proljetna SIGMA Cashback akcija: osigurajte povrat novca za niz vrhunskih objektiva

Proljetna SIGMA Cashback akcija 2023.

Proljetna SIGMA Cashback akcija: osigurajte povrat novca za niz vrhunskih objektiva

Nakon brojnih zanimljivih noviteta iz SIGMA ponude o kojima ste mogli čitati u posljednje vrijeme, stiže nam i proljetna SIGMA Cashback akcija. Snimite prekrasne fotografije cvijeća, životinja i proljetnih motiva uz vrhunske makro i telefoto objektive dostupne u ovoj akciji. Odabrani su L-mount, Sony E-mount i Canon EF-mount objektivi, čime će velik dio fotografskih entuzijasta i profesionalaca moći pronaći nešto za sebe. Provjerite trajanje akcije i dostupne objektive, kao i koliko iznosi povrat novca te kako ga možete ostvariti!

Koje objektive obuhvaća proljetna SIGMA Cashback akcija?

Proljetna SIGMA Cashback 2023. obuhvaća četiri vrhunska full-frame objektiva s nekoliko opcija mounta. Kao prvo, tu je SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO Art, dizajniran ekskluzivno za full-frame mirrorless fotoaparate. Njegov najsuvremeniji optički dizajn osigurava iznimnu oštrinu slike na svim udaljenostima od subjekta: od ekstremnih close-upova sve do beskonačnosti. Osim toga, nudi iznimno detaljno renderiranje i vjernost boja uz prirodan i mekan bokeh efekt te minimiziran ghosting i flare. Uz njega, otkrivanje ljepote cvijeća, kukaca i svakodnevnih predmeta bit će novo i osvježavajuće kreativno iskustvo.

Drugi makro objektiv uključen u ovu ponudu je SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art, kratki telefoto makro objektiv za najzahtjevnije korisnike. I dok veća 105-ica blista u fotografiranju prirode, kompaktnija 70mm SIGMA idealna je za fotografiranje proizvoda, hrane i sve situacije gdje se želite maksimalno približiti subjektu. Optička kvaliteta ovog objektiva nadaleko je prepoznata, zbog vrlo visoke rezolucije, oštrine pri najvećem otvoru blende te sjajnom mikrokontrastu. SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art u ovoj ponudi dolazi za L-mount, E-mount i EF-mount fotoaparate.

Što se telefoto raspona tiče, proljetni SIGMA Cashback 2023. nudi čak dva super telefoto objektiva. Prvi je SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS Contemporary, vrlo kompaktna opcija sa snažnom optičkom stabilizacijom, iznimnim optičkim karakteristikama i efektom kompresije. Ako koristite SIGMA telekonvertere za L-mount, raspon je moguće produljiti i do dva puta. Na koncu, tu je SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS Sports. To je beskompromisni superzoom za one koji žele fotografirati sport, akciju, životinje u pokretu ili udaljene detalje. Njena otpornost, prilagodljivost u funkcionalnostima i priključak za tripod čine je prikladnom za sve, od entuzijasta do profesionalaca. Oba telefoto zoom objektiva moguće je odabrati za E-mount i L-mount.

Tko može sudjelovati?

Sudjelovati mogu sve pravne i fizičke osobe koje kupe objektiv unutar razdoblja od 1. svibnja do 31. svibnja 2023. kod ovlaštenih SIGMA trgovaca na popisu s dna ovog članka.

Sve što je potrebno je registrirati se za SIGMA Cashback akciju na ovoj web stranici u predviđenom roku, odnosno najkasnije do 15. srpnja 2023.

Koliki su iznosi koje nudi proljetna SIGMA Cashback akcija?

Iznos ovisi o odabranom objektivu. On može varirati od 100 eura (753,45 kn) do 200 eura (1506,90 kn). Točan iznos povrata po objektivu provjerite na slici ispod. Dostupan je isključivo na odabrane objektive u navedenom razdoblju te registrirane najkasnije do 15. srpnja 2023.

Kako se mogu registrirati?

Nakon kupovine objektiva, odaberite ovu poveznicu na prijavu za proljetni SIGMA Cashback 2023. Za prijavu će vam biti potrebno:

  • kopija (fotografija) jamstvene kartice sa žigom trgovca
  • kopija (fotografija) računa
  • serijski broj objektiva
  • ime trgovca
  • naziv proizvoda
  • datum kupnje
  • e-mail adresa
  • IBAN bankovnog računa na koji želite isplatu povrata novca.

Nakon što unesete sve tražene podatke i ako vaš objektiv zadovoljava uvjete, moći ćete osigurati Cashback u iznosu ovisnom o kupljenom objektivu. O valjanosti zahtjeva za Cashbackom bit ćete obaviješteni e-mailom, u roku od nekoliko radnih dana od popune zahtjeva – čim provjerimo unesene podatke.

Preko iste forme moći ćete automatski uputiti zahtjev i za produljeno jamstvo od dodatne dvije godine. Tako će vaš objektiv biti pokriven jamstvom od ukupno pet godina.

*Proljetni SIGMA Cashback 2023. svaki kupac može koristiti jednom za svaki model, a ukupno za kupnju maksimalno 4 objektiva.

Koji je postupak dobivanja cashbacka i kad ga mogu očekivati?

Kad Vaša sredstva budu odobrena za povrat, dobit ćete obavijest od Solusa, ovlaštenog SIGMA distributera, na e-mail adresu koju ste ostavili tijekom prijave. Nakon toga će odobreni iznos biti uplaćen na vaš bankovni račun. Jednostavno! Ovaj postupak uobičajeno traje od 45 do 60 dana. Zato preporučujemo da svoj objektiv nakon kupnje prijavite što prije.

Popis trgovaca koji sudjeluju u SIGMA Cashback akciji (po abecednom redu):

Hrvatska

Aviteh https://www.aviteh.hr/

Canosa https://www.canosa.com.hr/

Kodak https://www.anigota.hr/

Prizma https://prizma-foto.hr/

Slovenija

A.C.S. https://acssony.si/

Beseničar https://trgovina.besenicar.si/

Fotospecialisti https://foto-shop.si/

Infocona info@infocona.si

Srbija

Elfotiks https://fotodiskont.rs/

BM FOCUS https://www.bmfocus.rs/

Josipović https://josipovic.rs/

PCFOTO https://pcfoto.biz/

Bosna i Hercegovina

Foto print Žunić d.o.o. https://fotozunic.com

Albanija

VIDEOMOBILE Shpk https://videomobile.al

Sjeverna Makedonija

Pix Plus https://www.pixplus.com.mk/

Podijelite s drugima: