fbpx

Stigla je Black Friday 2020. akcija!

SIGMA Black Friday 2020.
Kategorija: Novosti Oznake: , ,

Stigla je Black Friday 2020. akcija!

I ove godine pripremamo posebnu Black Friday 2020. akciju za odabrane SIGMA proizvode kod naših ovlaštenih trgovaca. Ove godine, zvijezda našeg BF2020 je SIGMA fp. Najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svijetu očarava svojom fleksibilnošću i visokim performansama. Omiljeni izbor nezavisnih filmografa, travel vloggera, uličnih fotografa i fotonovinara postao je još popularniji nakon što je ovogodišnja verzija firmwarea otvorila niz novih mogućnosti za entuzijaste i profesionalce.

SIGMA fp fotoaparat ili kit na BF2020 akciji možete nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 11.999,00 kuna za tijelo fotoaparata, odnosno 14.999,00 kuna za kit. Dostupni su kod odabranih SIGMA trgovaca. U Hrvatskoj su to Aviteh, Canosa i Prizma. Kako biste izravno pristupili njihovoj ponudi, kliknite ovdje kako biste razgledali ponudu Prizma webshopa, ovdje za ponudu u Canosa webshopu, a ovdje za Aviteh.

Najmanja, a tako moćna: SIGMA fp

Od svog predstavljanja, SIGMA fp je izazvala snažan interes fotografa i videografa diljem svijeta. Podjednako je omiljena i među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. Potpuno inovativnim pristupom i superiornim mogućnostima, ona briše granicu između fotografije i videa. Zahvaljujući tome što koristi L-mount objektive, za nju je dostupan sve veći izbor vrhunskih objektiva različitih proizvođača.

Uz široku paletu dostupnih accessoriesa, moguće ju je modularno nadograditi ovisno o tome za što je planirate koristiti. Svojim intuitivnim izbornicima i jednostavnim korištenjem naprednih funkcija, iznimno je pristupačna i entuzijastima i iskusnim profesionalcima. O tome koliko je cijenjena među stručnom javnosti svjedoči i nedavno dodijeljena Red Dot Design Award te TIPA Award 2020.

Tajna superiornosti u malenom pakiranju

Iako je veličine crop-sensor fotoaparata, SIGMA fp koristi pozadinski osvijetljen Bayer senzor punog formata s 24.6 efektivna megapiksela. Za učinkovito hlađenje zadužen je veliki pasivni hladnjak od magnezija, koji se nalazi između LCD ekrana i tijela fotoaparata kako bi se postigle optimalne performanse. SIGMA fp se može koristiti s različitim SIGMA dodacima, ovisno o preferiranoj namjeni i stilu korisnika.

Ukupnom težinom od samo 422g s baterijom SIGMA fp ostaje neprikosnovena u svijetu full-frame fotoaparata s izmjenjivim objektivima. Mala težina i visoka robusnost postignuta je visokim udjelom aluminijske legure na ključnim dijelovima tijela, koje je otporno na prašinu i zapljuskivanje. Paleta naprednih funkcionalnosti, poput Cinemagraph funkcije ili širok izbor popularnih načina boje, kao što su Teal & Orange, samo upotpunjuju iznimnu prilagodljivost ovog fotoaparata.

Uz posljednji Firmware Update 2.0, filmografe i video-profesionalce će razveseliti i reprodukcija CinemaDNG datoteka na fotoaparatu, DCI 4k 12bit/HDMI RAW output, snimanje u Blackmagic RAW preko HDMI-ja, Dual ISO, Color OFF način rada i brojne druge novosti.

SIGMA fp dostupna i kao kit s 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektivom

U skladu s naravi najmanjeg i najlakšeg full-frame mirrorlessa na svijetu je imati i kompaktan objektiv visokih performansi i nepogrešivog stila. Zato je SIGMA fp, osim kao tijelo fotoaparata, dostupna i u kitu. Simbioza ovog fotoaparata i objektiva izvrsno utjelovljuje sve ono po čemu je SIGMA tako poseban proizvođač.

Naime, SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary je prvi objektiv za full-frame mirrorless objektive iz linije Contemporary. U skladu s njenom filozofijom, izvrsno kombinira kompaktnost i performanse u objektivu koji ćete željeti stalno nositi sa sobom. Njegov predivno izraženi bokeh efekt, mekan i niskog kontrasta, prirodan je i oku ugodan. Zahvaljujući svojoj minimalnoj fokusnoj udaljenosti od 24 cm, jednostavno ga je koristiti u svakodnevnim situacijama. Praktičan manualni fokusni prsten pruža vrhunsku kontrolu kreativnog procesa. Za SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektiv možete dobiti i produljeno jamstvo ako ga u roku od 30 dana od kupnje registrirate kod Solusa, ovlaštenog SIGMA distributera.

Dokad mogu iskoristiti Black Friday 2020. akciju?

Ponuda je dostupna do 29. studenog 2020.

Podijelite s drugima: