fbpx

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports i 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports primili EISA nagrade

EISA nagrada
Kategorija: Novosti Oznake: , ,

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports i 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports primili EISA nagrade

Prestižna EISA nagrada dodijeljena je dvama SIGMA objektivima za godinu 2019./2020. Radi se o hvaljenom SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektivu te jednom od SIGMA Big 3, 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports objektivu.

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports

Ovaj jedinstveni 10x telefoto objektiv dobio je nagradu u kategoriji EISA Telephoto Zoom Lens 2019-2020. Posjeduje super-telefoto doseg sve do 600 mm. Poseban optički dizajn pruža oštre fotografije kroz čitav zoom raspon, istovremeno osiguravajući maksimalno smanjenje kromatske aberacije. Njegov inteligentni OS sustav omogućuje vrhunsku stabilizacije slike, tako da pruža oštre fotografije čak i kad se fotografira iz ruke. Uz Hyper Sonic Motor, autofokus je brz i precizan.

Vodootporna konstrukcija samog objektiva napravljena je od magnezijeve legure. Njena izdržljivost i mala masa čine ovaj objektiv iznimno lako prenosivim i otpornim na intenzivno korištenje. A ako ikada ustrebate još veći doseg, možete posegnuti za jednim od Sigminih telekonvertera, s kojima je ovaj objektiv kompatibilan.

SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports

Kao dio Sigmine Sports linije telefoto objektiva, 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports je novi flagship objektiv. Namijenjen je ispunjavanju najviših zahtjeva profesionalaca. Njegov optički dizajn pruža izvrsnu rezoluciju od centra prema rubovima, istovremeno uklanjajući kromatsku aberaciju. Veliki otvor blende omogućuje uglađen bokeh, idealan za fotografiranje portreta ili drugih objekata koje zamućenjem pozadine želimo naglasiti unutar fotografije.

Konstrukcija otporna na prašinu, zapljuskivanje i loše vremenske uvjete omogućuje korištenje objektiva čak i u zahtjevnim uvjetima, s kakvima se profesionalci nerijetko susreću. Sigmin Hyper Sonic Motor pruža autofokus kakav tražimo: brz i tih. Inteligentni OS sustav stabilizacije osigurava oštre fotografije i čak i pri korištenju dužih brzina zatvarača. Kao i kod svih SIGMA objektiva u posljednje vrijeme, mnoge se postavke mogu zasebno prilagoditi uz SIGMA USB Dock.

Kako se dodjeljuje prestižna EISA nagrada

EISA je organizacija koja okuplja 55 časopisa za posebne interese. Dolaze iz više od 25 europskih zemalja te drugih zemalja kao što su SAD i Australija. Svi časopisi – članovi EISA-e okupili su se kako bi odlučili koji su proizvodi, između svih koje su analizirali u protekloj godini u svojim publikacijama, zaslužili cijenjenu EISA nagradu. Šest kategorija proizvoda koje su razmatrali su: fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, audio za kućna kina, ekrani i video za kućna kina te autoelektronika.

Podijelite s drugima: