fbpx

Isprobajte najnovije SIGMA objektive na Fotosajmu, 19.10. u Zagrebu!

Fotosajam SIGMA

Isprobajte najnovije SIGMA objektive na Fotosajmu, 19.10. u Zagrebu!

Neovisno o tome jeste li fotograf entuzijast ili iskusni profesionalac, velika je vjerojatnost da ste već bili na Fotosajmu. Ovaj jedini sajam fotografske i video opreme u Hrvatskoj održava se 19. put upravo 19. listopada u City Plaza Centru (bivši Hypo centar), Slavonska avenija 6 u Zagrebu, i to od 10 do 16 sati. Tamo će vas čekati i širok raspon SIGMA objektiva, uključujući i one najnovije, a pripremamo vam i brojna iznenađenja!

Hoće li na štandu biti i SIGMA fp?

Najnoviji i najmanji mirrorless full-frame fotoaparat na svijetu dostupan je za narudžbe, no prvi produkcijski primjerci tek trebaju stići do nas iz Sigmine tvornice u japanskoj regiji Aizu. Ipak, na Fotosajmu će ekskluzivno biti izložen prototip SIGMA fp fotoaparata s funkcionalnim hardverom te ćete se moći osvjedočiti njegovim iznimno kompaktnim dimenzijama. Za pregled svih ovlaštenih trgovaca kod kojih se SIGMA fp može naručiti, kliknite ovdje.

Kako mogu isprobati SIGMA objektive?

Jednostavno je: sve što morate učiniti jest priložiti identifikacijski dokument na našem štandu, zatražiti jedan od dostupnih demo objektiva te, po želji, prošetati nekoliko metara dalje do fotografskog setupa. On će biti uređen u vintage stilu 50-ih i 60-ih godina, tako da ćete moći ponijeti kući vrlo zanimljive fotografije.

Među velikim brojem dostupnih demo objektiva naći će se i najnovija pojačanja u SIGMA repertoaru. Prvi među njima, 14-24mm F2.8 DG DN Art, širokokutni je zoom objektiv za full-frame mirrorless fotoaparate. Idealan je za astrofotografiju. Drugi, 35mm F1.2 DG DN Art, prvi je F1.2 objektiv s autofokusom na svijetu. Omogućuje nevjerojatnu rezoluciju slike te je idealan za snimanje videa. Posljednji novitet je 45mm F2.8 DG DN Contemporary, prime objektiv s prekrasnim bokehom te preciznim i brzim autofokusom, idealan za svakodnevnu upotrebu.

Što nam još donosi Fotosajam?

U suradnji s našim ovlaštenim trgovcima, bit će organizirano predavanje “Made in Aizu” o povijesti SIGMA brenda te neprikosnovenoj japanskoj kvaliteti iza kulisa i vještini njihovih inženjera i radnika. Drugo izlaganje donijet će više detalja o L-mount alijansi, njenim prednostima i mogućnostima, kao i iskustva korištenja fotoaparata s L-mountom uparenih sa SIGMA objektivima. Kroz cijelo trajanje sajma, na našem štandu ćete moći dobiti savjete i odgovore na sva pitanja vezana uz SIGMA objektive, fotoaparate i dodatnu opremu.

Stoga rezervirajte ovu subotu za fotografske užitke: posjetite nas na našem štandu i otkrijte brojna iznenađenja koja smo za vas pripremili! Redovna ulaznica za Fotosajam stoji 20 kuna, dok je za studente, učenike i umirovljenike 10 kuna.

Podijelite s drugima: