fbpx

Spring Vibes with SIGMA: pogledajte tko je osvojio naš natječaj!

Spring Vibes with SIGMA
Kategorija: Novosti Oznake: ,

Spring Vibes with SIGMA: pogledajte tko je osvojio naš natječaj!

Proljeće 2020. je, vjerujemo, bilo posebno za sve nas! Da bismo ga ovjekovječili, pokrenuli smo nagradni natječaj “Spring vibes with SIGMA”, u kojem ste mogli izraziti sve ono što vas je pokretalo u proteklim mjesecima, ali i osvojiti izvrsne nagrade. Glavna među njima bio je najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svijetu: SIGMA fp.

Što nam je donio “Spring vibes with SIGMA”?

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju bila su jednostavna: najvažnije je bilo biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom te objaviti svoje inspirativne uratke na Instagramu s hashtagom #sigmaspringvibes. Prenijeli ste nam obilje dobrih proljetnih vibracija, i uljepšali nam protekle mjesece! Vjerujemo da u tome nismo bili jedini.

U uži izbor za nagradu ušle su fotografije koje su prikupile više od 100 srca (likeova) na Instagram objavi. Pratili smo samo objave objavljene do kraja kalendarskog proljeća, odnosno do 20. lipnja. Ujedno, nismo mogli uzeti u obzir ni objave s više fotografija, one koje su objavljene prije 19.5.2020., kao i one koje nismo mogli povezati s temom natječaja (koje nisu imale barem jedan proljetni motiv).

Naš je stručni žiri bio sastavljen od priznatih fotografa i umjetnika: Igor Rosina, Petar Sabol i Jovana Rikalo te dva člana tima iz redova našeg distributera. Pomno su pregledali sve pristigle radove: pred njima je bio zahtjevni zadatak odabir najboljih, prvenstveno po općenitoj kvaliteti fotografije. Od nekoliko stotina prijava, naposljetku su se složili oko troje najboljih!

Laureati ovogodišnjeg natječaja

Pobjedniku natječaja pripast će iznimno vrijedna nagrada: nova SIGMA fp. U posljednjih nekoliko dana objavljen je i novi firmware update za ovaj fotoaparat nagrađivanog dizajna, čime je dodatno dobio na atraktivnosti. Pobjednički portret možete pogledati ovdje:

 

View this post on Instagram

 

Flower power

A post shared by Dora Barker (@barkerdora) on

Druga nagrada pripala je ovom posebnom krajoliku:

 

View this post on Instagram

 

Jedna u duhu ovog proleća ⚡️🌩 #sigmaspringvibes

A post shared by @ mmmilosevic on

Trećenagrađeni je uradak iz ptičjeg svijeta:

 

View this post on Instagram

 

Peek a boo guys! 😜 #wildlife

A post shared by Harry Tomljanović (@harry.lenz) on

Još neke fotografije kojima smo se divili možete pogledati niže:

 

View this post on Instagram

 

😋🌱 #capreoluscapreolus #europeanroedeer #wildlife_shots #wildlife_captures #wildcroatia #sigmaspringvibes

A post shared by manu.elia (@manu.elia) on

 

View this post on Instagram

 

… ❤️ #subotica #ljubav #rajhlovapalata #secesijan #sigmaspringvibes

A post shared by Danna | Fotograf za venčanje (@dannasladjana_weddings) on


Hvala svima koji su prijavili svoje fotografije i sudjelovali u našem SIGMA Spring Vibes natječaju. Pratite nas i dalje za još inspirativnih fotografija, ali i novih nagradnih natječaja!

Podijelite s drugima: